лекота след verdin

Verdin Ензим – 3 в 1 за вашето храносмилане

ЕНЗИМИ + ПРОБИОТИК + ФИБРИ


Чувстваш, че имаш храносмилателни проблеми, но не знаеш какво ти е точно? Вече няма нужда да се чудиш какъв продукт да използваш, за да си помогнеш.

Точно за теб създадохме Verdin Ензим – единствен по рода си продукт, който обединява в състава си: 1) естествени растителни и животински ЕНЗИМИ + 2) ПРОБИОТИК + 3) ФИБРИ, специално подбрани в помощ на храносмилането.

Приемът на Verdin Ензим се препоръчва:

  • За ежедневно стимулиране на храносмилателните процеси
  • В случаите на обилно хранене
  • При прием на тежки и мазни храни

Действие на Verdin Ензим:

  • Подпомага разграждането на хранителните вещества и благоприятства усвояването им от организма
  • Подпомага стомашно-чревния комфорт
  • Повишава жизнеността на организма и води до лекота
Как действа всяка от съставките на Verdin Ензим? >>

ПАНКРЕАТИН: Панкреатинът е смес от няколко храносмилателни ензима (липаза, амилаза и протеаза), произведени от екзокринните клетки на панкреаса (задстомашната жлеза), които способстват нормалното разграждане на хранителните вещества в стомаха.

ПЕПСИН: Ензим, който се произвежда и секретира от главните клетки на стомашните жлези, и се активира от солната киселина на стомашния сок. Участва в разграждането на белтъците и е един от най-важните ензими за човешкия организъм - спомага за разпада на белтъците до аминокиселини, които се усвояват от организма.

L-ГЛУТАМИНОВА КИСЕЛИНА: Най-изобилната по количество аминокиселина, която се съдържа предимно в мускулната тъкан. Има важни физиологични функции – способства за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и имунната система, поддържа нормалното алкално-киселинно равновесие на организма, необходимa е за синтезата на белтъците на скелетната мускулатура, участва в белтъчния метаболизъм.

МАЛЦОВА ДИАСТАЗА: Ензим от растителен произход, разграждащ въглехидратите. Може да бъде открит в малца и свежата ръж.

ПАПАИН: Ензим, извлечен от папая, който освен протеините, подпомага разграждането на мазнините и въглехидратите, и стимулира обмяната на веществата. Особено полезен е при консумиране на високобелтъчни храни.

ПЛОДОВ БРОМЕЛАИН ОТ АНАНАС: Този естествен растителен ензим подпомага цялостното храносмилане (особено разграждането на белтъчините) и абсорбцията на хранителните вещества. Освен това бромелаинът благоприятства потискането на апетита и значително стимулира имунната система.

ФИБРИ – Пектин от Горчив портокал (Citrus aurantium): Пектинът преминава през тънките черва почти без химически промени. Това го прави едно от най-ефикасните баластни вещества, които придават обем на храната, за да може лесно да се придвижва през червата и същевременно пречистват организма и подобряват перисталтиката.

ПРОБИОТИК (Lactobacillus acidophilus) – живи млечнокисели бактерии: Млечнокиселите бактерии (пробиотици) са едни от „добрите” бактерии в човешкото тяло и са познати с наименованието чревна микрофлора. Те спомагат поддържането на здравословния киселинно-основен баланс, необходим за нормалното функциониране на храносмилателните ензими. Подпомагат храносмилането и чревната перисталтика.

Дозировка: Възрастни - по 1 таблетка 3 пъти на ден по време или непосредствено след основното хранене.

Опаковка: 20 обвити таблетки

Verdin Ензим e хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Листовка за пациента

Брошура

 

 

verdin ензим